Loon- en verhuurbedrijf Th. Schuurman & Zn.

Sinds begin ’87 is Loon- Verhuurbedrijf Th. Schuurman & Zn. B.V. actief in het agrarisch loonwerk en de grondverzet. Het bedrijf is in de jaren na de oprichting sterk gegroeid en heeft zich weten te specialiseren in graslandverbetering en het afkilveren van sportvelden. Dagelijks draaien er veel machines waaronder; kilverbakken, kranen en trekkers. Dit machinepark wordt bestuurd door een groep enthousiaste en vakkundige medewerkers. Tevens is Schuurman zeer actief in het buitenland en wereldwijd inzetbaar.

Met het oprichten van Schuurman Hybrid Services bedient Schuurman de samenwerking met Sisgrass. Met deze samenwerking worden hybride sportvelden wereldwijd gerealiseerd.

Loon & verhuur

Al vele jaren is de firma Schuurman actief in het loonwerk. Dit varieert van het opknappen van grasland tot het gras- / maïshakselen. Ons machinepark is dusdanig ingericht dat we zo goed als alle vraag kunnen invullen.

GROND, WEG EN WATERBOUW

In de civiele techniek ook wel afgekort als GWW. Een afkorting die een groot aantal disciplines bevat waarin Schuurman u van dienst kan zijn. Denk hierbij aan de bouw van dijken, bruggen, kanalen, cultuurtechnisch grondwerk, baggerwerken, waterbouw en wegenbouw.

Sportvelden

De aanleg van sportvelden is hetgeen waar Th. Schuurman & Zn. veel ervaring in heeft opgebouwd. Dit is daarom ook een van de hoofdzaken waar het team zich dagelijks wereldwijd voor inzet om de kwalitatief hoogstaande verwachtingen waar te maken.

Carpetbeater

CarpetBeater® is de nieuwe identiteit van de techniek voor het verwijderen van kunstgrasvelden welke zijn voorzien van infill materialen.

Waarom kiezen voor th schuurman & zn. b.v.

U DE UITDAGING, WIJ DE OPLOSSING!

Met ons uitgebreide machinepark aangevuld met zelf ontwikkelde machines gaan wij geen uitdaging uit de weg.

flexibel

Onze planning en organisatie is flexibel om snel en adequaat te kunnen schakelen.

werelddekking

Met ons zeer complete wagenpark houden wij transport in eigen beheer en zijn we eenvoudig wereldwijd inzetbaar.

ons laatste project uitgelicht

Friends arena

De Friends Arena is een multifunctioneel sportstadion, gelegen in Solna, Zweden. Met 54.329 zitplaatsen is het het grootste stadion in Zweden. Dankzij het uitschuifbare dak is de Friends Arena ook de een na grootste indoorarena van Europa.

Herbezoding

Diverse keren per jaar reizen wij met ons materieel en onze crew naar Zweden om onze bijdrage te leveren aan de herbezoding van de Friends Arena.

Resultaten waar wij trots op zijn

1987
Opgericht in
16
Gemotiveerde mederwerkers
7
Zelf ontwikkelde machines
39
Landen waar wij actief zijn geweest