De aanleg van sportvelden is hetgeen waar Th. Schuurman & Zn. groot mee is geworden. Dit is daarom ook een van de hoofdzaken waar het team zich dagelijks wereldwijd voor inzet om de kwalitatief hoogstaande verwachtingen waar te maken.

aanleg

Het aanleggen van zowel natuur- als kunstgras sportvelden is een expertise die Th. Schuurman & Zn. B.V. voor u kan verzorgen van A tot Z. Er is in de jaren voor veel verschillende sporten ervaring opgebouwd in de aanleg van sportvelden. Dit specialisme beperkt zich niet alleen tot de aanleg van sportvelden maar kan ook prima worden ingezet bij de aanleg van natuur- en kunstgrasvelden voor privé of zakelijk gebruik.

HERBEZODING

Er zijn een aantal locaties in Europa waar wij periodiek terugkomen voor de herbezoding van het natuurgras sportveld. Met een in eigen beheer ontworpen en geproduceerde machine zijn wij in staat de natuurgrasmat in variabele hoogte van 2 tot 14cm van de ondergrond te verwijderen, frezen en vol automatisch af te voeren in een kipper. Door deze verfijnde techniek zijn wij in staat binnen een korte periode de graszoden af te voeren en het sportveld voor te bereiden voor het leggen van nieuwe natuurgraszoden.

DEZE SPORT VELDEN HEBBEN WIJ AANGELEGD

Waarom kiezen voor th schuurman & zn. b.v.

U DE UITDAGING, WIJ DE OPLOSSING!

Met ons uitgebreide machinepark aangevuld met zelf ontwikkelde machines gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Service met een glimlach

Een van de belangrijke taken van Loonbedrijf Schuurman B.V. is de bemande verhuur van machines. In de loop der jaren is het machinepark uitgebreid met diverse rupskranen in een gewichtsklasse van 1,5 tot 22 ton. Tevens beschikken wij ook nog over mobiele graafmachines van 14 ton.

werelddekking

Met ons zeer complete wagenpark houden wij transport in eigen beheer en zijn we eenvoudig wereldwijd inzetbaar.