Sisgrass

De komende jaren zullen steeds meer wedstrijden op een hybride grasveld gespeeld worden. De belangstelling voor hybride grasvelden is groot en de door ons ontwikkelde machines zijn uniek. Het unieke aan onze machines is dat wij met een machine binnen acht dagen een kwalitatief hoogwaardig hybride grasveld kunnen realiseren.

BESTE VAN TWEE WERELDEN

Kunstgrasvelden zijn omstreden in het topvoetbal. Ze geven niet hetzelfde gevoel als echt gras, de bal rolt anders en de kans op blessures is groter. “Echt gras daarentegen kun je niet te zwaar belasten. In veel stadions krijgt het gras gewoon te weinig licht om goed te kunnen groeien. De ideale tussenvorm bestaat uit hybride velden. Die bieden het beste van twee werelden. De bal rolt natuurlijk en het gras is altijd groen, zonder kale plekken.”

FONDUEVORKJES

Hybride velden bestaan uit echt gras waarin slechts een paar procent kunstgras is verwerkt. SISGRASS B.V. legt de kunststof grasvezels dus aan in natuurlijke grasmatten. De kunstgrasinjectiemachine heeft  een trommel die met een soort fonduevorkjes kunstvezels in de grond prikt. “Er gaat zo’n 60 tot 80.000 kilometer garen in een voetbalveld. Doordat de kunststofvezels korter zijn dan de echte grassprieten zie je geen verschil met een reguliere grasmat”, aldus Schuurman.

DEZE SISGRASS VELDEN HEBBEN WIJ AANGELEGD

WAAROM KIEZEN VOOR THSCHUURMAN?

U de uitdaging, wij de oplossing!

Met ons uitgebreide machinepark aangevuld met zelf ontwikkelde machines gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Service met een glimlach

Een van de belangrijke taken van Loonbedrijf Schuurman B.V. is de bemande verhuur van machines. In de loop der jaren is het machinepark uitgebreid met diverse rupskranen in een gewichtsklasse van 1,5 tot 22 ton. Tevens beschikken wij ook nog over mobiele graafmachines van 14 ton.

Werelddekking

Met ons zeer complete wagenpark houden wij transport in eigen beheer en zijn we eenvoudig wereldwijd inzetbaar.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Onze medewerkers komen graag in contact